Chleb kupuje w sklepie ze zdrową żywnością. Ostatnio niestety coraz trudniej jest znaleźć chleb bez różnego rodzaju E... Dlatego czytajcie składy! Wędlinę kupuję tylko u pobliskiego rzeźnika a jeżeli już muszę wybrać jakąś w supermarkecie to tylko taką o ilości mięsa powyżej 89%. Większość wędlin na stanowiskach mięsnych w supermarketach ma średnio 30% mięsa... Jajka są z chowu ściółkowego. Moje kanapki posypanuję szczyptą pieprzu kajeńskiego.
Jak Wam się podoba pomysł na wykorzystanie avokado?:)
Pozdrowienia :)
PS: Zachęcam do udziału w rozdaniu link tutaj
Bardzo dużo osób zastępuje masło avokado, od jakiegoś czasu jestem bardzo ciekawa jak to smakuje!:) muszę w końcu wypróbować!:)
OdpowiedzUsuńJeszcze nigdy nie zamieniłam margaryny z avokado, ale myślę, żeniedługo to zrobię! Niestety avokado jet stosunkowo droższe, ale co tam. Zdrowie jest bezcenne :)
OdpowiedzUsuńlubie takie i czesto jem , choc czesciej samo awokado z chilii:)
OdpowiedzUsuńa nie myślałaś o pieczeniu chleba? ;D ja mam maszynę-wrzucasz składniki ona pomiesza i upiecze ;D
OdpowiedzUsuńdokładnie tą http://sdncenter.nazwa.pl/qoopImages/AGDMOUCHL00012.jpg :)
Usuńapetyczne kanapeczki, ja jeszcze nie jadłam z avocado
OdpowiedzUsuńDość oryginalny sposób, muszę przyznać:D
OdpowiedzUsuńSuper pomysł no i smaczny! :) a żeby awokado nie ciemniało dodaje się trochę cytryny..
OdpowiedzUsuńo niee, ale się głodna zrobiłam, a tu jeszcze tyle czasu do śniadania :)
OdpowiedzUsuń